Postgaarden – Renovation Projekt

Renoverings Projekt

Eksisterende forhold

De eksisterende bygninger i Postgården der er bevaret på matriklen, består af 6 forskel – lige bygninger der har gennemgået en omfattende restaurering 

Hovedbygningen med facade mod storgade, Bygning 3, får erhvervsfunktioner i stueplan og boliger på 1 og 2 sal. Alle de øvrige bygninger bliver transformeret til beboelses – ejendomme. 

Hver bygning er renoveret og ændret med respekt for dens ånd og karakteristika. Dette har givet en bred vifte af forskelligartede lej – ligheder både i varierende størrelse og rum – sammenhæng. Hver enkelt bolig fremstår med sin egen unikke karakter og gennem deres forskellig – hed gives mulighed for personlige præferencer ved valg af bolig. 

Fordelingen i størrelser og rum for de nyindrettede boliger vil være som følger. 9 stk. 3-værelses lejligheder. 9 stk. 4-værelses lejligheder og 1 lejlighed med 5-værelser. På de efterfølgende sider vil alle de forskellige lejlighedsplanerne blive præsenteret med indretning, areal og møblerings eksempel. 

Arealangivelser er alene foreløbige, vejledende og møblering er kun illustrativ. Der henvises derfor til arealangivelserne i salgsopstilling og aftalematerialet, hvor opgørelse af BBR arealer hhv. tinglyste arealer fremgår